Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Boris in Patronaat

Concerttip vrijdag 21 april: Boris in Patronaat

Futuristische soul, funk en pop geïnspireerd door artiesten als Bill Withers, Prince, D’Angelo en Marvin Gaye. Tot voor kort ging Boris nog door het leven als Bo Saris, maar heeft nu zijn oorspronkelijke naam weer aangenomen. Met zijn zwoele motown soul stem weet hij zijn publiek volledig in te pakken. Waar hij voorheen met nummers als ‘She’s On Fire’ een dikke soulsound neerzette, gooit Boris er nu ook nog eens een dansbare electronische saus overheen. Die verandering is niet zo gek, wanneer je nagaat dat de zanger kort geleden een samenwerking had met producers als Bondax en Chase & Status. Dat resultaat is duidelijk te horen op zijn twee nieuwe releases ‘Best Of Me’ en ‘Wrap My Head’. Er wordt verwacht dat Boris binnenkort een nieuwe EP uitbrengt, we houden je uiteraard op de hoogte zodra we daar meer van weten!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.