Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Matt Simons in Afas Live

Concerttip donderdag 12 april: Matt Simons in Afas Live

 Matt Simons brak in Nederland door toen zijn nummer ‘With You’ werd gebruikt in Goede Tijden, Slechte Tijden. Het nummer werd een grote hit en ook zijn bijbehorende debuutalbum ‘Pieces’ scoorde goed.

In 2014 kwam opvolger ‘Catch & Release’ uit, eveneens een groot succes. De gelijknamige single werd, mede dankzij de remixversie van Deepend, een grote hit in heel Europa. Het werd wereldwijd meer dan 150 miljoen keer gestreamd op Spotify en stond twee keer op #1 op HypeMachine. Het nummer behaalde in zeven landen de eerste plaats in de hitlijsten en bereikte een gouden status in Canada, Frankrijk, Spanje, Italië en Zweden en zelfs een platina status in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland. Deepend is er ook bij in AFAS Live, waar zij het voorprogramma verzorgen, net als singer-songerwiter Chris Ayer.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: