Kraak & Smaak pakt na grote Nederlandse clubtour door in de USA en kondigt ‘Juicy Fruit’ Remix album aan. Met een complete live band aan haar zijde weet het Nederlandse dj- en producers trio Kraak & Smaak al jaren lang het publiek voor zich te winnen met een fijne opzwepende mix van elektronica, funk en house.

Het trio heeft in de afgelopen maanden een groot aantal Europese clubshows op haar naam gezet en keert in april terug naar Nederland voor een uitgebreide clubtour. Tijd om uit te rusten is er niet, want in mei staat er wederom een live en dj tournee door Amerika op de agenda. Hierbij doet Kraak & Smaak onder andere Los Angeles, San Francisco, Seattle, Philadelphia en New York aan. Kraak & Smaak is ook deze zomer niet meer weg te denken uit het livecircuit en iedereen mag het weten!

Kraak & Smaak’s nieuwe dubbelsingle ‘Stumble’ / ‘So Clear’, met vocale bijdragen van het Australische Parcels en Meeka Kates uit New York, is onlangs als remix EP verschenen. ‘Stumble’, in de versie van Franse producer Fhin, heeft de afgelopen weken de felbegeerde nummer één positie bereikt op de fameuze internationale hitlijst voor muziekblogs, Hype Machine. Half mei verschijnt het volledige ‘Juicy Fruit’ Remix album.

NL SHOWS:
April 1st: Effenaar, Eindhoven
April 7th: Vera, Groningen
April 7th: Switch Festival, Utrecht (dj set)
April 21th: Beest, Goes
April 22nd: Patronaat, Haarlem
April 26th: Life I Live Festival, Den Haag
April 29th: Muziekgieterij, Maastricht
May 12th: Burgerweeshuis, Deventer
May 13th: Canvas, Amsterdam (vinyl-only dj set)

USA SHOW:
May 18th: The Regent Theatre, Los Angeles
May 19th: Joshua Tree Festival, Joshua Tree
May 20th: The Great Northern, San Francisco
May 22nd: Barboza, Seattle
May 24th: Pink Garter Theatre, Jackson
May 26th: Coda, Philadelphia (dj set)

Deel: