Vandaag begint in Paradiso de Nederlandse clubtour van HANDED (de band van Stef Classens, oud winnaar van het tv-programma ‘De Beste Singer Songwriter van Nederland’) en de Belgische band Amongster (oud winnaar van ‘De Nieuwe Lichting’ van Studio Brussel).

Voor HANDED zal de show in Paradiso tevens de albumrelease zijn. Het debuut album van Amongster is reeds verkrijgbaar.

Na Paradiso trekken de bands het land door, met optredens in Rotterdam, Heerlen, Zwolle en Den Haag. Voor het concert van HANDED en Amongster in Zwolle, op 9 april aanstaande, mag Maxazine kaarten weggeven. Like daarvoor Maxazine Overijssel en deel dit bericht, beiden op Facebook natuurlijk.

Alle tourdata:

26-03-2017 | Paradiso | Amsterdam 

29-03-2017 | Rotown | Rotterdam 

07-04-2017 | Nieuwe Nor | Heerlen 

09-04-2017 | Hedon | Zwolle

20-04-2017 | Paard van Troje | Den Haag 

Deel: