De toekomst van Blues. Dat label wordt wel eens op de 26-jarige Laurence Jones geplakt. Dat is echter feitelijk incorrect want deze zanger-gitarist speelt nu al elke zaal plat. Met 4 solo albums kan je ook moeilijk stellen dat je met een “upcoming artist” van doen hebt. Het is niet zo dat Laurence nog aan het oefenen is of zo. Laurence wil dus niet iets worden, Laurence Jones is al iets: een geweldige artiest!

‘Take Me High’ is de vierde plaat van Laurence en het album staat bomvol pakkende moderne bluesrock waar Bonamassa, McGarvey en Wayne Shepperd een patent op lijken te hebben. De plaat is geproduceerd door veteraan Mike Vernon. Walter Trout noemt hem een kruising tussen Eric Clapton en Buddy Guy. Dat gezegd hebbende kunnen we de bluesfans alleen nog maar aansporen om deze man live aan het werk te gaan zien en vooral zelf een oordeel te vellen!

Op 15 oktober staat Laurence Jones in Metropool in Hengelo.

Deel:

Comments are closed.