Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kid Ink in Paradiso.

Concerttip maandag 20 maart: Kid Ink in Paradiso

De 30-jarige rapper Kid Ink groeide op met als inspiratie producers Timbaland, Pharrel Williams en Swizz Beats. In 2009 begon hij met optreden onder de naam Rockstar, nadat hij tekende bij Tha Alumni Group veranderde hij zijn naam in Kid Ink. Inmiddels is hij een aantal succesvolle mixtapes en drie albums verder, zijn laatste album ‘Full Speed’ kwam uit in februari 2015 waar hij samenwerkte met o.a. Usher, Tinashe, Akon & Fetty Wap.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.