Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Pink Project in Paard van Troje.

Concerttip zaterdag 18 maart: Pink Project in Paard van Troje

Het album ‘Animals’ bestaat inmiddels 40 jaar oud en tijdens de show in het Paard zal dit meesterwerk centraal staan. Daarnaast speelt Pink Project uiteraard ook de andere parels uit het repertoire. Naast de productie van tijdloze muziek op veelgeprezen albums als ‘Meddle’, ‘The Dark Side of the Moon’, ‘Wish you were here’, ‘Animals’, ‘The Wall’ en ‘The Division Bell’, stond Pink Floyd vooral bekend als een band die ongeëvenaarde live concerten gaf. Iedereen die ooit een concert van Pink Floyd bezocht heeft, zal beamen dat dit een onvergetelijke ervaring is geweest. Een Pink Floyd waardig optreden, muzikaal uitgevoerd door gepassioneerde muzikanten. Ook dit wordt een avond om nooit te vergeten!

Pink Project is opgericht in 1994 met als doel, de live shows van Pink Floyd te reproduceren met dezelfde intentie en emotie als het origineel. Of het nu was in de theaters of in een uitverkocht Ahoy, steeds weer wist Pink Project het publiek te overtuigen met onder meer gepassioneerde integrale uitvoeringen van de mooiste Pink Floyd songs/albums. Mede daardoor worden zij door kenners en criticasters wereldwijd gezien als één van de beste tribute bands en inmiddels hebben ruim 500.000 mensen een optreden van Pink Project bezocht.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.