Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Celine Cairo in Parkstad Limburg Theaters.

Concerttip vrijdag 17 maart: Celine Cairo in Parkstad Limburg Theaters

Met twee succesvolle EP’s op zak (de tweede in samenwerking met Fink), talloze (uitverkochte) shows in Nederland en daarbuiten was het voor Celine Cairo tijd voor een volgende stap. Op 14 december kwam haar debuutalbum ‘Free Fall’ uit via HECTOR Recordings. De fysieke release van de plaat werd op dezelfde dag gevierd in Paradiso Noord met een live albumpresentatie. Haar debuutalbum bevat betoverende popsongs met veel melancholische en elektronische elementen.

Met haar debuutalbum ‘Free Fall’ laat Celine Cairo haar nieuwe, wijdse sound horen met haar band. Ze schreef de nummers in Amsterdam, New York en Los Angeles en belandde uiteindelijk in de studio bij Bill Lefler in Los Angeles. Daar woonde ze zes weken om het album op te nemen. Haar trouwe band kwam overgevlogen en samen vormden ze het geluid van deze plaat.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.