De afgelopen tien jaar bracht American Aquarium het grootste deel van hun dagen door on the road: jagend over snelwegen gedurende dag, en het urenlang spelen van rauwe, rootsy rock & roll in de nacht. Soms een sleur, maar het grootste deel van de tijd een zegen.

American Aquarium’s liedjes zijn gevuld met biografische teksten over verloren liefde en laatste kansen en beschrijft altijd beide kanten hiervan. Voor elke dronken nacht in een bar is er de kater in de ochtend. Voor elke nieuwe relatie is er een kans op een gebroken hart. Dat soort eerlijkheid en dat soort balans heeft ervoor gezorgd dat het nieuwste album van deze band genaamd ‘Wolves’, het sterkste album tot nu toe is.

Op 16 maart staat American Aquarium in Sugarfactory in Amsterdam en jij kan daarbij zijn. Van Sugarfactory hebben we enkele kaarten gekregen die we mogen weggeven. En ze doen er ook nog voor iedere winnaar een cd bij van de band. Like om te winnen Maxazine Noord Holland en deel dit bericht op Facebook. Veel plezier!

Deel: