Bertus Borgers kennen we natuurlijk als een fantastische saxofonist, maar ook als de eerste directeur van onze Tilburgse Rockacademie, Inmiddels is hij weer fulltime muzikant en amper één jaar na ‘Legacy’ presenteren Bertus Borgers met zijn band The Young Retro’s alweer hun nieuwe plaat getiteld ‘Eindhoven’. Dat doet deze Nederlandse grootmeester van de Rhythm & Blues met een uitgebreide tournee door Nederland en België.

Bertus Borgers & The Young Retro’s presenteerden onlangs het album ‘Eindhoven’ in ‘home town’ Eindhoven. De leden van de groep waarmee hij optreedt zijn samen jonger dan hijzelf. Ze lanceerden hun tweede album met een krachtige rock/blues -show: zonder poespas, zoals het de muziekfamilie Borgers betaamt.

De Brabantse zanger/saxofonist was altijd al een muzikant met een grote live-reputatie. Niet alleen als frontman bij zijn bands Mr Albert Show, Sweetd’Buster en Groove Express, maar ook als gast bij Herman Brood, Golden Earring en Raymond van het Groenewoud. The Young Retro’s blijken de energie en het fanatisme te hebben om zijn repertoire neer te zetten in de rocksound van vandaag.

Op 18 maart staat Bertus Borgers in Paradox in Tilburg en jij kan daar bij zijn! Maxazine Brabant mag een stapeltje kaarten weggeven, die jij kan winnen. Wil jij samen met een vriend of vriendin naar Bertus Borgers in Paradox, like dan Maxazine Brabant op Facebook en zet in de reacties van dit bericht wie je wil meenemen!

Deel:

Comments are closed.