De vijfkoppige boyband B-Brave, die afgelopen zomer een hit scoorde met hun nummer ‘One Night Stand’, heeft gezamenlijk besloten te stoppen en ieder een eigen weg in te slaan in hun verdere carrière. Sinds de vorming van de band en deelname aan de show X-Factor in 2013, heeft B-Brave zich voor het oog van hun fanbase ontwikkeld van jonge jongens tot volwassen mannen. Ze kijken vol trots terug naar hun bijzondere ervaringen en momenten van de afgelopen jaren en willen in het bijzonder hun trouwe fans bedanken voor hun jarenlange steun en toewijding aan de band.

“Het is een ongelofelijke reis geweest en we zijn ontzettend trots op elkaar in hoe ver we het hebben geschopt als Nederlandse boyband. Dit hadden we nooit voor elkaar kunnen krijgen zonder de liefde, steun en toewijding van onze fans. Dankzij hen hebben we muziek mogen uitbrengen, in uitverkochte zalen opgetreden, records verbroken, platinum platen ontvangen en vele prijzen gewonnen! Woorden kunnen niet uitdrukken hoe dankbaar we zijn voor deze herinneringen en dit zal altijd een bijzondere plek in onze harten hebben” – B-Brave.

De band bestaat uit bandleden Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez, Jai Wowor, Samuel Leijten en Kaj van der Voort en hebben op hun debuutalbum ‘De Eerste Date’ diverse nummers uitgebracht zoals ‘Up’, ‘Bij Mij’, ‘Vanavond is van jou’ ,’Bad’ en ‘Ik laat je los’. Gezamenlijk hebben deze singles al meer dan 20 miljoen views op YouTube. Na hun debuutalbum volgde het EP ‘LOS’ met daarop de singles ‘Verleiden’, ‘Verleiden remix ft. Cho & Frenna’ en hun laatste en grootste hit, met meer dan 14 miljoen views op YouTube en 18 miljoen streams op Spotify, ‘One Night Stand’ featuring Sevn Alias.

Het gezamenlijke besluit om hun avontuur als boyband af te sluiten komt voort uit het volwassen worden. Ieder bandlid gaat zich hierna richten op hun persoonlijke carrières in de muziek en entertainment. Ze zullen nog één laatste afscheidsconcert voor hun fans geven. Informatie hierover wordt vrijdag 10 maart a.s bekend gemaakt.

Deel: