Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Najib Amhali in de Effenaar.

Concerttip maandag 1 maart: Najib Amhali in de Effenaar

Let op: dit is niet voor te lachen. Want Najib Amhali is veel meer dan een grapjas met Marokkaanse roots. Hij kan ook zingen, drummen, rappen en percussie spelen. In zijn laatste twee theatershows speelde muziek al een prominente rol. Nu gaat hij, samen met zijn band PlusSupportAct, op avontuur met een echt popconcert in echte popzalen.

Vanaf oktober staat Najib Amhali met zijn nieuwe One Man Stand-Up Comedy Show in de theaters. Parallel aan die show tourt hij met zijn vijfkoppige band langs de Nederlands clubs met een swingend concert vol eigen werk, afgewisseld met covers. Vanavond zie je Najib zoals je hem nooit eerder gezien hebt.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: