Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Oliver Alexander in Paradiso.

Concerttip zondag 26 februari: Oliver Alexander in Paradiso

Het leven van Rotterdammer Oliver Alexander had een hoog ‘ideale schoonzoon-gehalte’: na het gymnasium studeerde hij bedrijfskunde, waarna hij marketing manager bij een groot bedrijf werd. Hij besloot echter het roer om te gooien en zijn hart te volgen.

In april 2015 komt zijn debuut-EP ‘Transmission’ uit, geproduceerd door het team achter VanVelzen, Bløf en Miss Montreal. De single ‘I’m Gonna Love You More’ wordt regelmatig gedraaid op de landelijke stations en leverde hem de titel NPO Radio 6 Talent op. Met zijn 11-koppige band beleeft hij een bomvolle zomer met optredens op vele pop- en jazzfestivals. 26 Februari presenteert hij in Paradiso een nieuwe EP, waarop hij heeft gekozen voor een mix van knallende popsongs en intieme luisterliedjes.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: