Op zaterdag 12 augustus vindt een nieuwe editie plaats van het 90’s festival Return to the 90’s. Op de unieke locatie van het Arenapark zal voor het eerst sinds jaren weer een festival worden georganiseerd. De organisatie heeft grote name uit de jaren ’90 weten te strikken welke live komen optreden bij het festival. Artiesten die live komen optreden zijn o.a. Rednex, 2 Brothers on the 4th Floor, Mental Theo, Dune, Alice DJ, T-Spoon, Twenty 4 Seven, Party Animals, Klubbheads en Coenio

De organisatie van Return to the 90’s gaat meer aandacht besteden aan het podium en nog meer aan de beleving. “Natuurlijk kun je van ons weer een goede mix verwachten van Eurodance en Happy Hardcore. We zien je in de zomer van 2017….We gaan weer knallen, hakken en zagen!”, aldus de organisatie. De kaartverkoop van Return to the 90’s is reeds gestart maar jij kan vrijkaarten winnen bij Maxazine! Like Maxazine en deel dit bericht op je timeline. Over een paar weken geven we aan 5 mensen ieder 2 tickets voor dit geweldige festijn!

Deel: