Boris (f.k.a Bo Saris) is terug met de kick-off en presentatie van zijn nieuwe EP ‘Best of Me’. Na ruim een jaar van afwezigheid waarin de zanger zich bezig hield met het afwikkelen van zakelijke beslommeringen en de tijd heeft genomen om zichzelf te herontdekken en te ontwikkelen, is het moment daar. Een vernieuwde sound, nieuwe songs en een nieuwe show.

‘Deze heftige periode in mijn leven zorgde ervoor dat ik nog meer connectie voelde tussen de muziek waarin ik in opgroeide en de hedendaagse soul. Ik kom uit de jaren ’80 maar door de emotionele fases waar ik door ben gegaan ben ik me enorm bewust geworden van de blues. Ik heb dit verwerkt in een sound die anders is dan mijn vorige albums, ik ben gegroeid tot wie ik nu ben. I am Boris!’

4 Maart presenteert Boris zijn nieuwe EP in het Paard van Troje en jij kan daar bij zijn! Maxazine is partner van zijn tournee, mag kaarten weggeven voor zijn concerten! Like Maxazine Zuid Holland op Facebook en deel de prijsvraag en misschien win jij twee tickets voor Boris!

Deel: