Take That brengt vandaag de nieuwe single ‘Giants’ uit. Het nummer is afkomstig van het nieuwe album ‘Wonderland’ dat op vrijdag 24 maart verschijnt.

Twee jaar na het succesvolle album ‘III ’ brengen Gary Barlow, Howard Donald en Mark Owen hun achtste studioalbum uit. ‘Wonderland’ is het tweede album dat Take That als drietal opnam en opent een nieuw hoofdstuk in hun indrukwekkende carri ère. De drie werkten samen met de vooraanstaande producers Tony Hoffer (Beck, Supergrass en Goldfrapp), Stuart Price (Madonna, The Killers, Gwen Stefani) en Mark Crossy (Arctic Monkeys en The Gaslight Anthem). Producer Mark Ralph, bekend van zijn werk met Clean Bandit en Years & Years, verzorgde het geluid van de eerste single ‘Giants’.

Take That werd in 1990 werd opgericht als Britse tegenhanger van de Amerikaanse boyband New Kids On The Block. In de bijna dertig jarige carrière is Take That uitgegroeid tot één van de meest succesvolle acts uit het Verenigd Koninkrijk. In het thuisland stonden zeven op de nummer één-po sitie in de albumlijsten en verkochten ze meer dan acht miljoen kaarten voor hun concerten. In 2010 verkocht hun Progress-tour in Groot-Brittannië in minder dan 24 uur volledig uit. Met dit wapenfeit is Take That nog altijd de band met de snelste concertkaartenverkoop in de geschiedenis.

Deel:

Comments are closed.