ENCORE Festival keert na 3 uitverkochte edities terug op de NDSM-Werf in Amsterdam! Geheel in de stijl en sfeer van de wekelijkse clubnacht in Melkweg presenteert dit hiphop en R&B festival opnieuw de beste dj’s en live-acts uit binnen- en buitenland. Zojuist is bekendgemaakt dat voor deze vierde editie de Amerikaanse #1 hiphopsensatie MIGOS is bevestigd.

Tot groot genoegen van de liefhebbers van betere hiphop en R&B, keert Encore Festival dit jaar op zaterdag 19 augustus terug naar de Amsterdamse NDSM-werf. De First Release tickets (voorheen Early Bird tickets) waren in een mum van tijd uitverkocht, zonder dat er nog maar één naam bekend is gemaakt.

“We zijn echt super excited dat we voor deze editie onze krachten met MOJO kunnen bundelen. Deze samenwerking maakt het mogelijk voor Encore Festival om haar sterke positie in de festivalmarkt als hét hiphop- en R&B-festival van Amsterdam verder uit te bouwen”, aldus organisator en DJ Waxfiend.

Vanochtend werd bekend gemaakt dat de Amerikaanse hiphopsensatie Migos als headliner voor Encore Festival 2017 gestrikt is. Het trio bestaande uit Takeoff, Offset en Quavo is zonder twijfel dé act van nu. Hun album ‘Culture’ kwam binnen op nummer 1 in Amerika en alle 13 tracks zijn te vinden in de Billboard charts.
Dankzij hun onderscheidende aanpak en eigenzinnige flows op tracks als ‘Culture’, ‘T-Shirt’, ‘Versace’ en hun monsterhit ‘Bad & Boujee’ zijn ze een grote inspiratiebron voor een nieuwe generatie rappers geworden. De karakteristieke Migos-flows in combinatie met de welbekende Atlanta trap 808’s en rollende hi-hats hoor je op ieder urban feest voorbij komen. Sh*t’s gonna get crazy at Encore Festival, Raindrop, Droptop!

Naast Migos zijn er nog meer vlammende artiesten uit de lineup bekendgemaakt, waaronder Jonna Fraser, Stefflon Don, Kevin, Mula B & LouiVos, Abstract, Waxfiend, Snelle Jelle, Prime, Marboo, SMP, Dieux Pere, TLM en Jamrock Soundsystem. Meer namen worden binnenkort aangekondigd.

Deel: