Het vijfdaagse non-stop muziekfestival aan het azuurblauwe Balatonmeer bevestigt de komst van 17 nieuwe artiesten. Onder de namen zijn Tiësto, Jason Derulo, Netsky live, Afrojack, D.O.D. en Jamie Jones. Liefhebbers van elektronische en hiphop muziek zijn aan het juiste adres bij het grote strandfeest, dat van 5-9 juli plaatsvindt in de Hongaarse badplaats Zamárdi.

Op het grootste podium staan acts van Tiësto, Jason Derulo en Marshmello. De Arena tent verwelkomt Afrojack, R3HAB, D.O.D., Kiida en Ravitez. Verspreid over de andere venues zijn optredens te zien van Netsky live, Sigma live, Alison Wonderland, Example & DJ Wire, Carnage, Jamie Jones, Nod One’s Head, Sasha en Blomqvist & Band.

Early-bird tickets zijn beschikbaar tot 15 maart 2017. Evenals vorig jaar zijn er dit jaar twee type tickets. De 5-Day Pass, inclusief dag 0, biedt bezoekers de volwaardige festivalervaring aan het Balatonmeer. De 4-Day Pass geeft toegang tot de reguliere festivaldagen (6-9 juli). Ook zijn er dagtickets en VIP-upgrades verkrijgbaar.

Deel: