Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Käsebrot in Walhalla

Concerttip zaterdag 21 januari: Käsebrot in Walhalla

Dorona Alberti – zangeres van de Nederlands/Belgisch jazzband Gare du Nord – gaat solo en komt met een Duitstalig programma naar Theater Walhalla. In samenwerking met Pieter de Graaf (piano, o.a. Kyteman Orchestra) en Jonas Pap (cello, o.a. Red Limo String Quartet) presenteert zij Käsebrot.
Dorona: “Duits is voor mij de taal uit mijn vroege, onbezorgde jeugd, waarin de wereld een plek van louter verwondering was, de liefde onbegrensd en de fantasie leidde. Duits is een veelzijdige poëtische taal op bijna betonnen, starre fraseringen en ritmes.”
Käsebrot stript de liederen, badderen ze, bewerken ze en kleden ze al kietelend weer aan. Ze flirten met klassiek en punk, maar blijven altijd bij de kern: hun grote liefde voor ‘het spelen’.
Nummers van Entartette Musik, Schlager, Deutsche Welle tot hiphop en house.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: