Nog steeds heimwee naar Sabrina Starkes bijzondere optreden in BIRD van afgelopen jaar? Wij ook! Maar niet getreurd, in 2017 is de grande dame van de Nederlandse soul back in BIRD. Tijdens dit speciale optreden wijdt ze haar prachtige stem aan reggae (and a little soul). Dus, mark your calendars: vrijdag 27 januari, The Soul of Reggae, in BIRD!

Sabrina en reggae?
Jazeker! Sabrina begon haar muzikale loopbaan namelijk als backing-vocaliste in de reggaeband Equal. Ondanks haar soulvolle solocarrière is haar liefde voor reggae nooit verdwenen. Sterker nog, ze mist de sound maar al te erg: “Iedere keer wanneer ik een reggaeshow bezocht wenste ik dat ik nog één keer deze prachtig muziek live kon performen”.

Put The Soul in Reggae
Je verliezen in de hypnotiserende vibe van een track, dat is precies wat Sabrina zo heerlijk vindt aan reggae. Songs over het leven, de liefde, maar ook sociale issues en religie. Nummers van helden als Burning Spears, Alpha Blondy en Judy Mowatt. Nog een keer wil Sabrina deze live voor je coveren. En dit doet ze – of course – op haar eigen (soulvolle) manier.

Deel: