Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Amsterdam Sinfonietta met Rufus Wainwright in Theaters Tilburg.

Concerttip zondag 8 januari: Amsterdam Sinfonietta met Rufus Wainwright in Theaters Tilburg

De nieuwjaarstournee Breder dan Klassiek van Amsterdam Sinfonietta is een begrip in de Nederlandse concertzalen. Met het idee van kruisbestuiving werkt het strijkorkest samen met pop-, jazz- en wereldmuziekartiesten. Dit leidde al tot vele memorabele optredens en uitverkochte zalen, met onder anderen Patrick Watson, Einaudi, Wende en De Dijk. Voor 2017 kunnen we niemand minder dan de Amerikaanse-Canadese singer-songwriter Rufus Wainwright aankondigen. Zondermeer één van de belangrijkste songwriters van deze tijd. Wainwright is een rasmuzikant die in alle grote zalen ter wereld staat. Zijn bohemian lifestyle en briljante mix van theatrale pop, vaudeville, jazz en folkmuziek maken hem uniek en volgens Sting ook “tijdloos”.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel:

Comments are closed.