Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Pink Floyd Sound in de Effenaar te Nijmegen.

Concerttip vrijdag 6 januari: The Pink Floyd Sound in de Effenaar

Sluit je ogen, laat je mobiel in je zak en droom weg bij de bizar-dicht-bij-het-origineel-komende-klanken van The Pink Floyd Sound. Deze tributeband heeft zijn sporen in binnen en buitenland verdiend en staat nu op veler verzoek voor de vijfde keer in de Effenaar. Deze keer met een show die voor de pauze het werk uit de begintijd van Pink Floyd laat horen, terwijl in de tweede set veel bekende nummers aan bod komen. Na de fantastische ‘The Wall’ show van afgelopen jaar, nu dus de focus op het begin en de grote krakers. Niet te missen voor Floyd fans!

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: