Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: De Jeugd Van Tegenwoordig in De Tolhuistuin

Concerttip zaterdag 31 december: De Jeugd Van Tegenwoordig in De Tolhuistuin

Voor de mensen die liever een glas champagne vasthouden naast Faberyayo, Vieze Freddy, Willie Wartaal of Bas Bron, dan een oliebol naast hun tante, geeft de Jeugd van Tegenwoordig een concert in Paradiso Noord. Om 23:00 uur begint er een optreden van de groep die je perfect het nieuwe jaar in loodst. Klokslag 00:00 uur is al het vuurwerk van Amsterdam vanaf de IJzaal perfect te bewonderen. Hierna kan er bij de afterparty ‘The Jungle’ gefeest worden tot 5:00 uur met onder andere Gallowstreet (live), Philou Louzolo, Tienson & Roland de Boer.

Voor alle NYE ballers, champagne lallers & vuurwerk knallers…
Het laatste uur van 2016 eruit knallend met de mannen van De Jeugd Van Tegenwoordig, de perfecte manier om dit jaar af te sluiten. Zelfs na hun 5e studioalbum “Manon” lijken de mannen van de Jeugd van Tegenwoordig nog lang niet te oud te zijn geworden voor een goed feestje op oud & nieuw.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: