In maart 2017 viert U2 het 30-jarig jubileum van een van hun meest succesvolle albums ‘The Joshua Tree’, Bono en zijn mannen hebben het plan om dit groots te gaan aanpakken. De band beloofde tijdens een kerstbericht dat er grote plannen zijn voor komend jaar waaronder een serie bijzondere shows ter viering van hun vijfde album. De data zijn nog niet vrijgegeven, bronnen laten weten dat de band in de lente concerten zal gaan geven in Amerikaanse stadions om daarna Europa aan te doen.

Zo zou de band mogelijk een aantal concerten gaan geven in het New Jersey’s MetLife Stadium en als headliner tijdens het in juni geplande Bonnaroo festival. U2 was in 2011 headliner tijdens Glastonbury, mocht het waar zijn dat ze in 2017 Bonnaroo aan gaan doen dan zal het de eerste keer zijn dat ze op zullen treden tijdens een Noord Amerikaans festival. Vertegenwoordigers van het Manchester, TN festival waren niet bereikbaar voor commentaar, fans verwachten begin 2017 de formele aankondiging.

Ook kondigde Bono aan dat de lang verwachte opvolger van ‘Songs of Innocence’ getiteld ‘Songs of Experience’ in 2017 gereleased zal gaan worden.

Deel: