Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kweku Collins in Fifth/NRE

Concerttip woensdag 26 oktober: Kweku Collins in Fifth/NRE

Al getipt door Pitchfork als een groot talent, sinds de release van zijn debuutalbum in april, Kweku Collins is de nieuwste talentvolle jonge hip-hop artiest uit Chicago (zie ook: Chance the Rapper, Vic Mensa). Hype terzijde, de 19-jarige MC / producer is de eerste om toe te geven dat hij gewoon een simpele jongen is uit de buitenwijk. Hij werd op jonge leeftijd geinspireerd door Kanye West . Zijn vader leerde hem al vanaf zijn 4e jaar te drummen en in combinatie met zijn liefde voor hiphop, is het een garantie voor een mooie avond.

Dit concert is onderdeel van de Dutch Design Week.

Met een DDW polsbandjeonline: €17,50) krijg je gratis toegang tot circa 60 concerten verspreid over 12 locaties. Naast deze intieme concerten vinden er in de Effenaar en het Muziekgebouw onder de noemer DDW Music Specials grotere concerten plaats. Met een DDW ticket/polsbandje kun je tickets aanschaffen met €5,- korting. Voor deze kortingstickets geldt op = op en je krijgt alleen entree op vertoon van het DDW polsbandje.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: