Zaterdag 1 oktober presenteerde Pink Oculus haar nieuwe EP ‘Delicious’ in een uitverkochte zaal in Paradiso. Haar twee singles ‘Sweat en ‘Overdue’ leverden haar al optredens in binnen-en buitenland op, ze werd verkozen tot 3FM Serious Talent en verzorgde het na-programma van D’Angelo. Pink Oculus is zowel zangeres, MC, schrijver als producer en ook haar muziek, een mix van hiphop, jazz, electro, funk en soul, is niet makkelijk in een hokje te stoppen. Ook dit optreden in Paradiso was veelzijdig: Nummers waarin ze rapt worden afgewisseld met nummers waarin ze zingt, een instrumentaal stuk waarbij haar band Badjekkah in de schijnwerpers stond en een cover van ‘Crazy’ van Gnarls Barkely. Dit alles wordt op een energieke en expressieve manier gebracht. Ze danste en genoot zichtbaar van het optreden en met haar geweldige stage presence pakte ze iedereen in.

Toen Pink Oculus en haar band na het laatste nummer het podium hadden verlaten, bleef het publiek maar fluiten. Dus kwam ze vragen: ‘Willen jullie nog een liedje?’ waarna nog een cover van Softcell’s ‘Tainted Love’ volgde.

Pink_OculusPink Oculus rapt, zingt en danst en speelt zowel eigen nummers als covers, kortom: een veelzijdig optreden van een veelzijdige artiest.

Foto’s (c) Irene Witpaard

Pink_Oculus

Deel: