Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Kovacs in Amsterdamse Bostheater

Concerttip maandag 12 september: Kovacs in Amsterdamse Bostheater

Het is maar goed dat er ‘s avonds geen jagers rondlopen in het Amsterdamse Bos, ze zouden nog eens triggerhappy kunnen worden en zich vergissen bij Sharon ‘The Wolf Lady’ Kovacs. Alhoewel de stem toch alle twijfels uit de weg moet helpen. Het geluid van een wolf reikt ver, maar het bereik van Kovacs is in enkele jaren enorm gegroeid. En dan hebben we het vooral over het publiek dat ze bereikt. Ze doet dat met een donkere en mysterieuze stem die in de klank ergens tussen Shirley Bassey, Amy Winehouse en Goldfrapp in ligt.

Debuutalbum Shades of Black, met daarop uiteraard de singles My Love en Diggin’, schoot na verschijnen direct naar de eerste plek in de albumlijsten. Met inmiddels en 3FM Award, EBBA Award en een Edison op zak, is Kovacs niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekindustrie. Als de avond van 12 september valt domineren ‘the shades of black’, en dan rest niets anders dan te luisteren naar Kovacs.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: