Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Ben Poole in de Bosuil

Concerttip Concerttip vrijdag 9 september: Ben Poole in de Bosuil

Grote gitaristen zoals Jeff Beck en Gary Moore spraken al langer hun bewondering voor de jonge Brit uit. Ben Poole is meer dan een bluesrockmuzikant en dat hoor je ook duidelijk op het splinternieuwe album ‘Time Has Come’. Poole bestrijkt het hele palet van rock en blues tot soul en pop, zelfs gospel en funk kan je terugvinden in de muziek van Ben Poole.

Bolt & The Swamp People
Opgericht door ex-Wolf In Loveland-leden. Geïnspireerd door grootheden uit de jaren ’60 en ’70 vormen ze een zelfverzekerde sound vanuit waar ze liedjes uit het hart zingen. Bolt & the Swamp People spelen rock & roll waar je dan wel van gaat dansen of knikkende knieën krijgt. In 2016 beginnen ze aan hun debuutplaat en spelen ze op zo veel mogelijk podia.

Meer info en tickets vind je hier.

Deel: