Eens in de zoveel tijd ontdekken we bij Maxazine een band waar we helemaal wild van worden. Zo’n band die we onbewust ook al vaker laten terug komen in onze eigen playlists. Zo’n band waar je meer mee wil. Zo’n band is Marvin Dee.

Marvin Dee is eigenlijk een Singer-Songwriter Band. De band is gevormd rondom de composities van Marvin Dee, een Singer-Songwriter uit Capelle aan den IJssel. Marvin combineert zijn conservatoriumachtergrond in muziek-theater met een rauw randje. Het resultaat, complexe doch toegankelijke arrangementen, getuigt van onvervalste muzikaliteit. Op 24 oktober bracht hij zijn tweede EP ‘If Only Brief’ uit.

Op 17 juni verscheen hun nieuwste single ‘Northern Light‘, incl speciale Radio Edit. Naar aanleiding van deze single werd de band maar liefst twee keer uitgenodigd om live te spelen in de studio van NPO Radio 2. Begin 2017 hopen zij een live-album uit te brengen, maar voor het zover is, speelt de band op 14 november in Paradiso, Amsterdam. Maxazine heeft het concert van Marvin Dee in haar armen gesloten, vandaar dat we met trots mogen aankondigen:

Maxazine presents: Marvin Dee op 14 november 2016 in Paradiso

Het optreden zal het eerste zijn in een reeks optredens die de band dit najaar door het land zal brengen. Paradiso zal het eerste optreden zijn van deze tour. Kaarten kosten slechts €5,00, dus dat gaat vollopen als je het ons vraagt!

Deel: