Wie kent niet de mega dance-acts 2 Unlimited & T-Spoon? De internationale hitsuccessen als ‘No Limits’ en ‘Sex On The Beach’ liggen bij iedereen nog vers in het geheugen. De vaderlandse eurodance acts domineerden om beurten de verschillende hitlijsten en podia in binnen- en buitenland. Met, alleen al in Nederland, gezamenlijk meer dan 45 hits waarvan maar liefst 29 Top 10-noteringen.

Anita Doth (2 Unlimited) & Band

2 Unlimited is, gemeten naar verkoopcijfers, de succesvolste Nederlands-Belgische popband uit de geschiedenis. Gedurende de eerste helft van de jaren ’90 behaalden de Belgische producers Jean-Paul De Coster en Phil Wilde met de Nederlandse Anita Doth en Ray Slijngaard diverse wereldhits. In totaal verkochten zij wereldwijd meer dan 20 miljoen platen. 2 Unlimited was de eerste groep die housemuziek op grote schaal tot een internationaal commercieel succes wist te maken.

Anita Doth brengt een dynamische show met haar eigen energieke band Popgunn! Zij nemen ons mee… and they only play the hottest tracks met als overall thema….. from 90’s till now! In één doorlopende set vliegen de hits van de afgelopen 20 jaar, zonder onderbrekingen om je oren.

T-Spoon ‘Reloaded’

Jarenlang domineerde T-Spoon de hitlijsten, met hits als No Time 2 Waste, Mercedes Benz, Part of My Life, Smiling, See The Light en natuurlijk de wereldhit ‘Sex On The Beach’. Dit nummer stond in meer dan 10 landen op nummer 1! Uitverkochte concerten waren het gevolg. Naast een 10-tal gouden en platina-platen, mochten zij in 1998 de award voor beste Nederlandse dance-act in ontvangst nemen. Nu voor het eerst na 10 jaar staan Linda Estelle en Shamrock weer samen op het podium in de formatie T-Spoon ‘Reloaded’ waarbij hun bekendste hitsongs uit de 90’s herleven.

De Clip Club

Om het feest compleet te maken zal De Clip Club, tussendoor en aansluitend, clips van Dance Classics op grootbeeld vertonen. Dansen en meeblèren tot in de late uurtjes!

Kaarten zijn slechts €19,50 (excl servicekosten) en zijn hier te koop. Je kan echter ook kaarten winnen en dat doe je door Maxazine te liken op Facebook en dit bericht te delen op je Facebookpagina.

Deel: