Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Method Man & Redman!

Concerttip dinsdag 16 augustus: Method Man & Redman in Q-Factory

Method Man is een van de rappers van de succesvolle Eastcoast-hiphopformatie Wu-Tang Clan die je kunt kennen van hits als ‘Gravel Pit’ en ‘C.R.E.A.M’. Samen met zijn kompaan Redman maakt hij op onregelmatige basis podia en festivals onveilig met opzwepende hiphopshows. Redman heeft een lange staat van dienst met zijn solo albums en ontelbare samenwerkingen met grote rappers zoals Shaquille O’Neal, Cypress Hill en Christina Aguilera. Reggie Noble, zoals hij echt heet, kun je kennen van zijn hits ‘Pick it Up’ en ‘Dirrty’ en is een onvervalst podiumbeest.

De hiphoppers die elkaar al sinds hun jeugd kennen hebben hun sporen eind jaren negentig dubbel en dwars verdiend als soloartiesten wanneer ze besluiten de handen creatief ineen te slaan. Wanneer het duo samen op het podium staat putten ze uit hun uitgebreide backcatalogus van tracks van hun gezamelijke albums “Blackout” (1999) en “Blackout 2” (2009) alsmede van hun soloalbums en andere projecten.

Een show van Method Man en Redman staat garant voor een avondvol tijdloze hiphopclassics, met overgave gebracht door een tweetal ervaren artiesten. Ze verkochten eerder al in Nederland shows uit in o.a. Melkweg, Effenaar en Woodstock Bloemendaal. Het laatste optreden in Amsterdam was in 2009 en de rappers zijn sinds 2014 niet meer in Nederland geweest. Hoog tijd voor dit notoire duo om weer eens een zaal helemaal los laten gaan. En er zijn nog kaarten te verkrijgen! Vanavond in Q-Factory in Amsterdam, dit is je kans!

Meer info en tickets vind je hier

Deel: