The Partysquad bestaat 10 jaar en viert dit jubileum met een eigen feest in de Melkweg op 23 september. Het belooft een memorabele show van het DJ-duo te worden waarin alle hits voorbij zullen komen en er gastoptredens zijn van onder andere Ali B, Jayh, Dio en SBMG. Kaarten zijn nu hier te koop!

The Partysquad scoorde hits als ‘Ik ga hard’, ‘Rampeneren’ en ‘Helemaal Naar De Klote’. Ze brachten internationaal platen uit met grootheden als M.I.A. en Major Lazer. Met laatstgenoemde brachten ze de track ‘Original Don’ uit welke inmiddels meer dan 12 miljoen keer beluisterd is op Spotify en 10 miljoen keer is bekeken op Youtube.

Het DJ-duo uit Amsterdam is al tien jaar een van de meest geboekte acts in binnen- en buitenland met honderden shows in clubs en festivals en hebben elke vrijdag een eigen radioshow op SLAM!

“Tien jaar lang brengen we al feest. In de lokale discotheek maar ook in Australië of Amerika. We vonden het wel tijd worden voor een speciaal feestje nu; met en voor ons trouwe Nederlandse publiek. Lekker ’thuis’ in de Melkweg en met veel gastoptredens en de allereerste tracks van vroeger tot aan nieuwe tracks die nog uit moeten komen. Zoveel zin in dit!’ , aldus Ruben en Jerry.

Deel: