Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Tuck & Patti!

Concerttip zondag 24 juli: Tuck & Patti in de North Sea Jazz Club

Gelukkig in de liefde en in de muziek. Jazzechtpaar Tuck & Patti is het allebei. Na de eerste noot die gitarist Tuck Andress Patti Cathcart hoorde zingen, wist hij het: zij is mijn muzikale wederhelft. Dat was in 1978. Drie jaar later trouwden ze.

Al meer dan dertig jaar spelen Tuck & Patti ingetogen en virtuoze versies van jazz- en popsongs. Hij met zijn razendsnelle gitaarspel in de traditie van Wes Montgomery en Joe Pass en zij met haar melodieuze, zoetgevooisde stem. Hun geluid is een niet te imiteren mix van jazz, pop, latin en gospel.

Samen reizen Tuck & Patti de wereld over, geven ze les over skype en hebben ze in Nederland een trouwe schare fans. Vorig jaar waren Tuck & Patti ook te zien in de North Sea Jazz Club en toen verkochten ze in één klap uit!

Meer info en tickets vindt je hier

Deel: