John Blackwell, voormalig drummer van Prince is mogelijk ernstig ziek, doktoren denken dat er twee tumoren in zijn hersenen zitten. De diagnose volgde kort na het verlies van het gebruiken van zijn linker arm en been toen hij op bezoek was in Japan. In een verklaring op Facebook laat de drummer weten dat hij in het proces zit om getest te worden.

De verklaring is als volgt: “Velen van jullie weten het al, momenteel wordt ik getest omdat de dokteren denken dat ik tumoren in mijn hersenen heb. Diverse onderzoeken volgen nog, de diagnose is nog niet vastgesteld, dit in tegenstelling tot de geruchten. Ik wil niet dat mijn familie en vrienden zich door deze geruchten druk gaan maken, echter ben ik niet in de mogelijkheid om met iedereen te praten en ook zal ik via de sociale media nauwelijks communiceren.

Als je met me wilt praten neem dan contact op met Paris Toon, hij regelt al mijn zaken gedurende mijn herstelproces. Ik dank jullie allen voor jullie liefde, steun en gebeden, ik zal in de nabije toekomst weer up and funking te zijn!”

Bekijk hieronder Prince’s optreden tijdens het Montreux Jazz Festival (2009) met John Blackwell op drums:

Deel: