De Amerikaanse hitformule Fifth Harmony zet Europa dit jaar opnieuw in vuur en vlam. Hun ‘The 7/27 Tour’ begint in het Portugese Lissabon en doet op 27 oktober de Heineken Music Hall in Amsterdam aan. De kaartverkoop hiervoor start aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur.

De tour, geproduceerd door Live Nation, staat in het teken van hun gloednieuwe album ‘7/27’, met daarop de laatste single ‘Work From Home’. Ally Brooke, Normani Kordei, Lauren Jauregui, Camila Cabello en Dinah Jane brengen hun krachtige zangstemmen naar de Europese fans dit najaar, met vijftien concerten in steden zoals Berlijn, Antwerpen, Oslo, Kopenhagen, Zürich en dus ook Amsterdam.

De Tour club presale begint aanstaande woensdag 22 juni om 10.00 uur; fans kunnen zich daarvoor opgeven en meer informatie vinden op http://fifthharmony.co/tourclub. De reguliere kaartverkoop begint aanstaande vrijdag 24 juni om 10.00 uur via ticketmaster.nl.

Fifth Harmony’s laatste single, ‘Work From Home’ featuring Ty Dolla, verbrak verkooprecords en volgde hun nieuwste album 7/27 op, dat eind mei verscheen. De single bezorgde Fifth Harmony hun eerste top 10-hit in de Billboard Hot 100 en is de eerste single van een meidenband die zo een hoge notering behaalde sinds 2008. Het nummer bereikte ook de nummer 1-positie in de Billboard Rhythmic Songs hitlijst. Fifth Harmony’s hitlijsten-record komt in een jaar waarin de groep ook al meerdere prijzen in de wacht sleepte: in 2016 wonnen ze voor de eerste keer bij de iHeart Music Awards en People’s Choice Awards, en voor de tweede keer bij de Kids Choice Awards. Bij de Radio Disney Music Awards mochten ze zelfs twee prijzen mee naar huis nemen. Daarnaast heeft het vijftal meer dan vier miljoen volgers op Instagram, drie miljoen op Twitter en 6,6 miljoen fans op Facebook.

Deel: