Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Bells Of Youth.

Concerttip donderdag 19 mei: Bells Of Youth in Patronaat

Aanstekelijke indie pop die ongetwijfeld een lach op je gezicht tovert! Bells of Youth is veel haar, vijf persoonlijkheden en één band. Ze maken popliedjes en delen vriendschap. Ze zijn punk op z’n Blondies en rock-‘n-roll op z’n Fleetwood Macs.  In de zomer van 2015 dook de band samen met producer Tony Platt (oa. AC/DC, Bob Marley en Iron Maiden) een studio in de Belgische Ardennen in. Na twaalf dagen zwoegen kwam daar de tweede baby ter wereld. De release van dit nieuwe album wordt verwacht in 2016.

Supporting act Alcuna Wilds is een Nederlands/Britse band gevestigd in Utrecht, Amsterdam en Den Haag, maar met zijn wortels stevig in de aarde aan beiden kanten van de Noordzee.
De band maakt ambient triphop, een muzikale stijl die zich laat kenmerken door een combinatie van atmosferische soundscapes, krachtige ritmes, stuwende bas- en gitaarriffs en melancholische vocalen. Door hun verschillende achtergronden op een creatieve manier te verweven creëren de bandleden een uniek en herkenbaar geluid.

Kaarten via www.patronaat.nl

Deel: