Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Venice

Concerttip maandag 2 mei: Venice in De Doelen

Kipp en Pat Lennon en Michael en Mark Lennon, twee sets broers die tevens neven zijn en die al meer dan hun halve leven samen muziek maken. Ze zijn geboren en getogen in Venice Beach, Californië.
Nederland is voor de Lennons hun ‘home away from home’.
De band verwierf hier door de jaren heen een grote schare trouwe fans. Klassieke Venice-hits als Think Again en The Family Tree zijn jaarlijks terug te vinden in de hoogste regionen van onze Top 2000 en de band werd in Nederland beloond met onder meer een gouden album en een Edison voor Beste Internationale Artiest. De afgelopen jaren heeft de band bijna non-stop getourd (onder meer een stadion tour met Pink Floyd-frontman Roger Waters). Daarnaast werkten ze aan nieuw materiaal en leverden de bandleden bijdragen aan tribute albums van rock-iconen als Crosby, Stills, Nash & Young, Bruce Springsteen en Don Henley.

Concert met nazit met uitgebreide cd-singeersessie en meet & greet.

Meer info: www.dedoelen.nl

Deel: