De vorige week verschenen dvd ‘Live At The Ziggo Dome 2016’ van de Ladies of Soul is binnengekomen op nummer één van de GFK DVD Music Top 30. Tegelijkertijd zagen de dames de gelijknamige dubbel-cd op nummer drie in de GFK Album Top 100 verschijnen. Een mooi succes voor de vijf Ladies: Trijntje Oosterhuis, Edsilia Rombley, Glennis Grace, Berget Lewis en Candy Dulfer.

Louter positieve reacties op Ladies of Soul

Live at the Ziggo Dome bevat de schitterende registratie van de show, de derde editie inmiddels, waarbij dit keer Billy Ocean en Shirma Rouse als ‘special guests’ hun opwachting maakten. Het concert bood uiteraard een enorme reeks bekende songs en medleys uit de wereld van R&B, Soul, Funk, Disco en Latin. Bovendien kreeg het publiek in de drie keer tot de nok gevulde Ziggo Dome genoot een spectaculaire visuele omlijsting voorgeschoteld. De reacties waren dan ook louter positief.

Ook volgend jaar zal er weer door de Ladies of Soul worden opgetreden in Ziggo Dome. De kaartverkoop voor het concert van zaterdag 11 februari 2017 is inmiddels begonnen.

Foto (c) Bas Oeijen / Maxazine

Deel: