Nog vier weken! De laatste muzikanten, DJ’s, kunst- en kinderkunstprojecten zijn bevestigd. Het programma voor Here Comes The Summer is nu helemaal rond, net als het tijdschema.

Here Comes The Summer is kleinschalig en intiem, met De Bolder en het bospodium als enige twee podia. Alle tijd om over het eiland te struinen in de voorjaarsvakantie plus een bijzonder muziekprogramma, goed eten, danspartijen in de nacht en een eigenwijs kinderprogramma. In een prachtige omgeving ook nog. Dit jaar vindt het festival plaats van vrijdag 6 mei tot en met 8 mei 2016 op Vlieland. Er zijn op dit moment nog een beperkt aantal tickets te koop, uitsluitend via herecomesthesummer.nl.

Laatste toevoegingen

Lea Kliphuis en Hanneke Hendrix, singer-songwriter en schrijver/hoorspelmaker, maken samen een programma met muziek en literatuur, voor het eerst. De jonge Bente speelde al eens op Into The Great Wide Open, samen met Tim Knol in 2013. Nu komt ze het alleen doen. Eerdere namen die werden bevestigd waren The DMA’s en Admiral Freebee (foto).

Dansen kan ook, onder meer op platen van DJ Dab Goes Reggae, De Gemene Mixmeesters, Wiekes, DJ Redhead, DJ Joep en DJ Adriaan.

Deel: