Op zaterdag 27 augustus vindt alweer de zesde editie plaats van het 90’s festival van Nederland: We love the 90’s in het Goffertpark te Nijmegen. De organisatie heeft voor deze editie niemand minder dan Shaggy als hoofdact weten te strikken voor het festival. Shaggy heeft diverse hitnoteringen gehad in de Vlaamse Ultratop 50 en Nederlandse top 40, waarvan de nummers ‘Angel’ en ‘It wasn’t me’ beiden de nummer één positie hebben behaald in beide landen. Allebij de nummers stonden vier weken in de Vlaamse Ultratop 50 en maar liefst 7 weken in de Nederlandse Top 40! Ook ‘Oh Carolina’, ‘Boombastic’, ‘Hey Sexy Lady’ en ‘Me Julie’ behaalden de hoogste regionen in de hitlijsten.

Maar Shaggy staat niet alleen op het podium in Nijmegen. Naast ‘Mr. Boombastic’ treden nog meer bekende artiesten op zoals Paul Elstak, T-Spoon, Cappella, Urban Cookie Collective, de Party Animals en Marusha. De Hakkuh Tent, met alleen maar Happy Hardcore artiesten (Mental Theo, Flamman & Abraxas, Critical Mass en meer), wordt dit jaar nog groter gemaakt vanwege het succes in 2015. We love the 90’s is met 35.000 bezoekers dan ook het grootste 90’s outdoor festival van Nederland en België.

Win kaarten voor Shaggy op We Love the 90’s

Kaarten voor het festival kosten €37,50, maar Maxazine heeft van de organisatie maar liefst 5 setjes van twee kaarten elk gekregen om weg te geven aan onze trouwe lezers. Om kans te maken op twee kaarten van de stapel, like je Maxazine op Facebook en deel je dit bericht op je timeline. Laat dan in de reacties van het bericht op Facebook weten met wie je zou willen gaan en als jullie bij de gelukkige winnaars horen, mogen jullie samen naar Shaggy in het Goffertpark! (tip: Als je je vriend of vriendin met wie je wil gaan ook mee laat doen, maak je twee keer zoveel kans!).

Deel: