Op 14 juni staat er een concert van de Amerikaan gepland, staat op een geheime pagina van zijn website te lezen. Helemaal zeker is het echter niet, want we herinneren ons allemaal ook nog het geheime concert van Prince in Carré op 5 december jongstleden.

[Update]: MOJO bevestigt Bruce Springsteen naar Malieveld

Zojuist werd bekend dat Bruce Springsteen & The E Street Band met The River Tour ook naar Nederland komen. Op dinsdag 14 juni geven ze een openlucht concert op het Malieveld in Den Haag. Het Malieveld is een centraal gelegen locatie in het centrum van Den Haag. Het is de eerste keer dat Bruce Springsteen een concert op deze unieke locatie van het Staatsbosbeheer geeft.

Bruce Springsteen heeft meer dan 20 albums en tientallen hits op zijn naam staan zoals ‘Born in the USA’, ‘The River’, ‘Streets of Philadelphia’, ‘I’m on Fire’ en ‘Dancing in the Dark’. Daarnaast staat hij bekend om zijn ijzersterke live optredens. Zijn laatste concert in Nederland was in 2013 in een uitverkochte Gofferpark. Dinsdag 14 juni geeft de zanger opnieuw een openlucht concert op Nederlandse bodem op het Malieveld in Den Haag.

Deel: