Hardwells eerste artiestenalbum ‘United We Are’ is bekroond met een gouden award. Hardwell ontving de award uit handen van Armin van Buuren, die hem verraste tijdens een interview met RTL Boulevard. ‘United We Are’ ging begin dit jaar wereldwijd in release en kwam in ruim 20 landen op #1 binnen in de album charts.

Hardwell:Dit is de ultieme bekroning op mijn werk. Echt waanzinnig om een gouden award  te ontvangen voor mijn eerste artiestenalbum. Ik wil al mijn fans bedanken voor de support… United We Are!’

Vandaag gaat tevens het remix-album ‘United We Are Remixed’ in release. Het album bevat remixen van de originele tracks. Vele bekende producers waaronder Bingo Players, Armin van Buuren en Dirtcaps zijn los gegaan op de veertien tracks van het originele ‘United We Are’ – album en dit levert een verzameling spectaculaire remixen op.

Benefietshow

Hardwell is de artiestennaam van Robbert van de Corput. De getalenteerde dj en producer is zowel in 2013 als 2014 uitgeroepen tot de #1 dj van de wereld. In maart ontving Hardwell maar liefst vijf ‘International Dance Music Awards’ (IDMA’s) tijdens Ultra Music Festival Miami.

Begin dit jaar verscheen zijn eerste artiestenalbum ‘United We Are’, dat in ruim 20 landen de #1 positie behaalde in de album charts. Op 4 december gaat de remix-versie ‘United We Are Remixed’ in release. En als klap op de vuurpijl trad Hardwell op 7 november op met zijn concertshow ‘United We Are’ voor 40.000 fans in de Veltins Arena in Gelsenkirchen (Duitsland). Op 13 december organiseert Hardwell een benefietshow in India om zijn nieuwe ‘United We Are Foundation’ te introduceren. De ‘United We Are Foundation’ is opgericht om kansarme kinderen te voorzien van beter onderwijs en hen een beter toekomstperspectief te bieden.

Deel: