Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag: dEUS!

Zondag 29 november: dEUS naar de Oosterpoort

De in 1989 opgerichte band dEUS ontwikkelde al snel een geheel eigen stijl die bestaat uit een spannende combinatie van avant-garde, blues, jazz, folk en pop. De Antwerpse rockgroep heeft in de afgelopen twee decennia een indrukwekkend oeuvre opgebouwd met maar liefst zeven studioalbums met daarop bekende hits als ‘Instant Street’ en ‘Nothing Really Ends’. Vorig jaar kwam daar nog een compilatiealbum, ‘Selected Songs 1994-2014’, bij met een speciale selectie van dertig van de beste songs. De band staat regelmatig als headliner op grote festivals, maar doet daarnaast ook graag de clubs aan. dEUS put uit een rijk repertoire en zorgt er altijd voor dat ook de minder voor de hand liggende nummers ten gehore worden gebracht.

dEUS zal zich tijdens deze tour van een geheel nieuwe kant laten zien. De Belgische band gaat vooral songs uit de zachtere kant van hun discografie ten gehore brengen. Dit zijn nummers die tot op heden zelden live zijn gespeeld!

Meer info en kaarten: http://www.de-oosterpoort.nl

Deel: