Coldplay fans denken het mysterie te hebben opgelost omtrent de releasedatum van de band’s nieuwe album. Op diverse locaties in Londen hangen posters met daarop de datum “December 4” en een afbeelding van een geometrische bloem. Oplettende fans hadden opgemerkt dat dezelfde afbeelding vorige maand te zien was op Chris Martin’s T-shirt tijdens het Global Citizen Festival in New York, waardoor ze gelijk tot de conclusie kwamen dat een een ander gerelateerd is.

Een bron heeft laten weten dat Coldplay eind dit jaar een nieuw album zal gaan uitbrengen, maar heeft de link tussen het shirt en de posters niet bevestigd. Een aankondiging wordt zeer binnenkort verwacht.

Afgelopen winter had Martin nog onthuld dat de band bezig was met het opnemen van hun 7e album, en dat dit wel eens hun laatste zou kunnen zijn. “Het is onze 7e, en zoals we er nu tegenaan kijken, is het net als het laatste Harry Potter boek. Het wil niet zeggen dat er nooit meer wat zal gaan gebeuren, maar dit is de afsluiting van iets”.

Hij voegde er aan toe: “Ik bekijk het alsof het echt het laatste is wat we doen, anders kan ik me er niet voor de volle 100% voor inzetten”.

Deel: