Lelystad (Underground), Eindhoven (Effenaar) en Rotterdam (Rotown) zijn achtereenvolgens de steden waar dit jaar opnieuw het reizende winterfestival Stille Nacht neerstrijkt op 19, 20 en 21 december. De eerste gezamenlijke namen van het festival zijn: Isbells, Jake Isaac en Samuel Ford. Ben Caplan zal in Eindhoven en Rotterdam spelen.

Los van een groot deel gezamenlijke namen zal elke stad ook een paar losse artiesten bevestigen. Stille nacht was in 2014 helemaal uitverkocht met namen als The Veils frontman Finn Andrews, Oscar and the Wolf en Jacco Gardner. Voor de volledige line up, kaartverkoop en meer info, zie de websites van de drie podia. De voorverkoop van Festival Stille Nacht is reeds begonnen.

Programma Stille nacht 2015:
Lelystad | zaterdag 19 december
Line up: Jake Isaac, Isbells, Samuel Ford, Causes.
Underground
€ 24,50

Eindhoven | zondag 20 december
Line up: Jake Isaac, Ben Caplan, Isbells, Samuel Ford, Cowboy Tinder
Effenaar
€ 25,00

Rotterdam | maandag 21 december
Line up: Jake Isaac, Ben Caplan, Isbells, Samuel Ford, Roald van Oosten
https://www.rotown.nl/agenda/festival-stille-nacht-1
€ 25,00

Over festival Stille Nacht
Singer-songwriters, americana en indiepop, Stille Nacht verzamelt een rijke mix van kwaliteitsartiesten uit deze genres en zet ze neer in een intieme en warme setting; letterlijk van kerk tot container of huiskamer, maar ook in de organiserende poppodia Underground (Lelystad), Effenaar (Eindhoven) en Rotown (Rotterdam). Met de kerstdagen om de hoek, en Sinterklaas weer naar huis, zijn dit de ideale dagen voor een namiddag en/of avond Stille Nacht. In 2013 was het in Poppodium Underground ontstane festival – dat dit jaar voor de 5e keer plaatsvindt – genomineerd voor een ijzeren podiumdier als beste festival van Nederland, samen met o.a. Le Guess Who en Best Kept Secret.

Deel: