Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Donderdag 27 augustus:  Flannery in Vera Groningen

De Schotse folk van het Groninger gezelschap Flannery heeft maar één missie: een feestje maken. En dat kunnen ze! De muziek staat bol van Schots-Keltische en ook Ierse invloeden en ze nemen zich gelukkig niet altijd even serieus (luister bijvoorbeeld naarThe Epic Beersong). Een combinatie die garant staat voor een knallend concert.

Dit is doedelzakmuziek in een modern jasje en ook op de nieuwe plaat Happy Days gaat Flannery er weer vol tegenaan. Met wederom een afwisselend repertoire van instrumentale songs tot aan folk, rock en zelfs rap brengen de mannen ondertussen een heerlijke Groningse nuchterheid over. Zelfs al staat de gehele band met een biertje in de hand of aan de mond op het podium. Dit is een festivalband die ook tijdens ‘reguliere’ concerten naam voor zichzelf weet te maken en zich keer op keer toont als ware feestband waar een dansje op gewaagd mag worden. (Bron: Vera Groningen)

Meer info en kaarten: http://www.vera-groningen.nl/agenda

Deel: