Wat ga je dragen naar je favoriete festival? Je wil iets gemakkelijk aantrekken, maar het moet wel hip zijn, want hip is verplicht in 2015, ook op de festivals. Tegenwoordig is het niet meer voldoende om een oude gescheurde spijkerbroek aan te trekken met een t-shirtje en een fout petje. Een festival bezoeken is opvallen, de sfeer bepalen en zelf de trend zetten! Niet voor niets koopt de gemiddelde festivalganger voor aanvang van zijn of haar festivalseizoen een nieuwe outfit – natuurlijk online omdat de gemiddelde festivalbezoeker meegaat met de tijd – om de blits te maken op Lowlands, Werchter, Sziget of Glastonbury.

Nu, halverwege het festivalseizoen is de gemiddelde outfit alweer aan vervanging toe en Maxazine mag je in samenwerking met Zalando een compleet nieuwe festival outfit aanbieden!
Hoe doe je mee? Wij zijn op zoek naar de hipste, coolste, vetste, gaafste, meest trendsettende festivaloutfit voor de tweede helft van het festivalseizoen. Kijk op www.zalando.nl/festivals/ en stel voor een bedrag van ongeveer €150 euro jouw festivaloutfit samen en mail zalando@maxazine.nl de namen van de items die jij bij elkaar hebt gekozen (doe er linkjes vaan de artikelen bij, want we willen echt weten wat jouw kledingkeuze is!). Begin september kiezen we twee winnaars die volgens ons de hipste festival outfits voor €150 euro bij elkaar hebben gevonden op Zalando. Zij mogen beiden voor €150 bij Zalando gaan shoppen om hun festival-collectie uit te breiden. Helemaal hip voor de komende festivals!
Jouw gaafste, bij elkaar gezochte, festivalkleding kan je samen met je naam en adres insturen tot en met 4 september 12.00 uur ’s middags, zodat we de winnaars nog ruim op tijd hun nieuwste outfit bij Zalando kunnen laten uitzoeken. Wij zijn benieuwd naar jullie festivalwear! Oh, en hint je vriend of vriendin natuurlijk niet op deze prijsvraag, want dan maak je zelf meer kans!
Deel: