Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag 1 juli: St. Vincent in Paradiso Amsterdam

Vroeger maakte Annie Clark muziek bij The Polyphonic Spree en Sufjan Stevens, maar het meest bekend is ze met haar eigen muziek onder de naam St. Vincent.

St. Vincent maakt orkestrale liedjes met een mengeling van stijlen als pop, rock, folk, blues en jazz.  Daarbij is ze gezegend met een prachtige, sensuele stem. Die doet nog het meest denken aan Feist, Joni Mitchell, Rufus Wainwright maar ook aan haar oude bandleider Sufjan Stevens.

Verrassende muziek vol onverwachte wendingen. Vorig jaar bracht St. Vincent haar vierde album uit, dat bekroond werd met een Grammy voor ‘Best Alternative Album’.

Meer info en kaarten:  http://www.paradiso.nl/web/Agenda.htm?gclid=CjwKEAjw_MisBRCTuNPfoMqU4ngSJACrJv1VRdJ0di15mv7cVqmkGKy-9IFuoHrwRHP86he_GJClCRoCr9bw_wcB

Deel: