Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van concerten en festivals. Dagelijks wordt er één concert uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben!

Woensdag27 mei: Roxette in Heineken Music Hall Amsterdam

Het begon allemaal in Zweden, in de late jaren ’80. Roxette dat is Marie Fredriksson en Per Gessle, en hun kunst is pop. Met 31 genoteerde singles in ’s werelds hitlijsten is het veilig om te stellen dat slechts weinigen de kunst zo goed begrepen hebben als deze legendarische band!

In 1996 gaat het duo ieder een eigen weg, maar na een onderbreking van 15 jaar is er in 2011 weer sprake van een reünie. Met hun nieuwe album Charm School en de single ‘She’s Got Nothing On (But The Radio) is Roxette weer helemaal terug van weggeweest.

Op dit moment toert Roxette langs de stadions in Rusland, de Baltische staten en Finland. Deze tournee wordt in november afgerond, waarna de band in februari 2015 naar Australië en Nieuw-Zeeland afreist. En vanavond zullen zij de Heineken Music Hall aandoen. De tour wordt afgesloten in het dertigste levensjaar van Roxette (2016) en daarom heet deze “The XXX Anniversary Tour”.

Meer info en kaarten:  http://www.heineken-music-hall.nl/agenda/

Deel: