Chris Brown, wiens 6e studio album ‘X‘ in 2014 uitkwam, zal de hoofdact zijn op de 2e editie van Vestival, een van de meest voorname Europese festivals op het gebied van urban/pop. Op zaterdag 1 augustus zal de R&B superster met al zijn hits live optreden op het Malieveld in Den Haag. Met zijn hits en recente singles ‘Loyal’, ‘Ayo’ en ‘New Flame’, zal Chris Brown zorgen voor een geweldige performance in Den Haag.

Naast de hoofdact Chris Brown, maakt Vestival ook bekend dat de Amerikaanse rapper Tyga voor de 2e keer op rij aanwezig zal zijn op Vestival. Chris Brown en Tyga hebben eerder dit jaar samen een album uitgebracht, genaamd ‘Fan of A Fan‘, waarop er 12 liedjes te vinden zijn waarin beide urban talenten floreren. Het album bevat ook de single ‘Ayo’, die de 6e plek bereikte in de UK Top 40 singles chart en zelfs naar de 1e plek steeg in de UK R&B chart.

Vestival is een van Nederlands’ kernfestivals geworden op het gebied van Pop, R&B, Hip-Hop, House en Garage, en het festival belooft ook dit jaar het voortouw te nemen met een andere spannende line up. Daarnaast biedt Vestival ook de mogelijkheid aan lokale Nederlandse en Europese artiesten om het podium te delen met de grote internationale performers.

Deel: